R├ęsultats pour vizier

 
vizier
Vizier Wikipedia.
Vizier bescherming, een klep aan een helm die voor het gezicht wordt geschoven. Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Vizier of met Vizier in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Vizier inzichtelijk te maken.
Vizier wapen Wikipedia.
Ook snelvuurbewapening op tanks, vliegtuigen en oorlogsschepen hebben een vizier als richttoestel, om het doel goed te lokaliseren en te treffen. Als een doel in het mikkruis van het vizier komt, is men er bijna zeker van het doel te raken.
Vizier functie Wikipedia.
Een vizier Arabisch: wazr; lastdrager" of helper" van wazara, Turks: vezir, ook gespeld als vazir, vizir, vasir, wazir of vesir is een benaming voor een hooggeplaatste functionaris en soms religieuze regeringsadviseur of minister van een heerser zoals een farao, kalief, emir, malik koning of sultan.
Vizier op volleybal.
Club: VV Utrecht met Ana Rekar naar Eredivisie. Vizier op VNL Volleybal. Vanaf 25-05 t/m 27-06 richten we het vizier op Rimini, voor die periode het episch centrum van het wereldvolleybal. Met bij de deelnemers de Oranje Dames en Heren.
Vizier bescherming Wikipedia.
Kettingzaaghelm met vizier en oorbescherming. Antieke helm met vizier. Een vizier is een doorzichtig onderdeel van een helm, dat het gezicht van de gebruiker beschermt. Afhankelijk van het type beschermt het de gebruiker tegen opspattende materialen grint, hout of chemicali├źn of inkomende projectielen leger, sport.

Contactez nous